Το διαδίκτυο δεν κρύβει μυστικά για την BRIGHT MEDIA. H εταιρεία αναλαμβάνει να σχεδιάσει web και multimedia εφαρμογές (unique web design, web banners, cd/dvd content and labelling, e-books, newsletters, video animation), αλλά και να καλύψει τους πελάτες της με κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψη τις ανάγκες του εκάστοτε project, τις απαιτήσεις και τους στόχους του. Επίσης αναλαμβάνει τη δημιουργία blogs και vlogs (με κείμενα και videos αντίστοιχα), την ενεργοποίηση εταιρικών λογαριασμών facebook, twitter, instagram, pinterest και την εξέλιξή τους από εξειδικευμένους και διαπιστευμένους επαγγελματίες με σκοπό την αύξηση επισκεψιμότητας και αναγνωρισιμότητας στο αχανές περιβάλλον του internet.

Για τους πελάτες της που δεν διαθέτουν ήδη κάποιο συνεργάτη, η BRIGHT MEDIA προσφέρει την υποστήριξη φιλοξενίας (web hosting) της νέας ή υπάρχουσας ιστοσελίδας τους σε αρκετά ανταγωνιστικά ετήσια πακέτα. Χρησιμοποιώντας υποδομή τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζει την αδιάλειπτη και σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και επιτυγχάνοντας παράλληλα την ταχύτερη ανταπόκρισή της στο internet. 

Για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν διαδικτυακά τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους η BRIGHT MEDIA θα προτείνει και θα οργανώσει τις πιο συμφέρουσες ενέργειες διαφήμισης (web campaigns) είτε μέσω των γνωστών υπηρεσιών της Google και του facebook είτε μέσω των αποκλειστικών συνεργασιών της με γνωστά ειδησεογραφικά και κοινωνικά portals.

Ενδιαφέρομαι για…

Το όνομά σας

Το email σας

Σύντομη περιγραφή εργασίας