Στο δεύτερο σκέλος των διαστηριοτήτων της, τη Διαφήμιση, τις Δημόσιες Σχέσεις και το Image Making, η BRIGHT MEDIA αναλαμβάνει να επικοινωνήσει τη μορφή και τα είδη της κάθε συνεργαζόμενης επιχείρησης με άμεσες και έμμεσες παρουσιάσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο (καταχώρηση, publi), αλλά και με ολοκληρωμένη διοργάνωση εκδηλώσεων, συνεδρίων, δεξιώσεων, εγκαινίων, γευμάτων, happenings, λανσάρισμα προϊόντων, ημερίδες, ομιλίες κλπ. σε χώρους της επιλογής του πελάτη ή σε άλλους προτεινόμενους χώρους ανάμεσα από τη μεγάλη γκάμα συνεργασίας μας με αίθουσες και ξενοδοχεία εντός κι εκτός Αθηνών, ανάλογα με το ύφος της επιχείρησης. Ταυτόχρονα, καλύπτει όλες τις ανάγκες catering, dj, ειδικού στολισμού, εφφέ, αναμνηστικών δώρων, προσκλήσεων κ.λπ. για την κάθε περίσταση.

Επίσης, για την καλύτερη επικοινωνία του πελάτη, η BRIGHT MEDIA δημιουργεί διαφημιστικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά spot, video-clip, ταινίες μικρού μήκους και ηχογραφήσεις demo.

Παράλληλα, η BRIGHT MEDIA εξασφαλίζει την παρουσία επωνύμων, δημοσιογράφων και σχετικών με το αντικείμενο ατόμων, καθώς και την ειδησεογραφική και φωτογραφική κάλυψη των συγκεκριμένων κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, μέσω της δικής της επαγγελματικής data, αλλά και του συνεργαζόμενου πελάτη.

Σχετικά με τον τομέα του Image Making, η BRIGHT MEDIA αναλαμβάνει «να καλύπτει» τον διαφημιζόμενο με κάθε τύπου σχετικά με την προώθησή του κείμενα (ομιλίες, στοιχεία έρευνας, μελέτες), συνοδευτικά της παρουσίας του σε ευρύτερο κοινό, επαγγελματικό ή όχι, επεμβαίνοντας –αν χρειαστεί– ακόμα και στην προσωπική του εμφάνιση με στόχο την καλύτερη προώθησή του ως άτομο και επιχειρηματία.

Γραμματειακή υποστήριξη εταιρικής επικοινωνίας!

Μια καινοτομία που πλέον διαθέτει η BRIGHT MEDIA, είναι η δυνατότητα να καλύπτει τις υποχρεώσεις της επαγγελματικής ατζέντας του διαφημιζομένου με υπενθυμίσεις, προτάσεις και δώρα για συνεργάτες ανάλογα με την περίπτωση αναλαμβάνοντας ουσιαστικά την ολοκληρωμένη και εγγυημένη γραμματειακή υποστήριξή του με σκοπό τις καλές σωστές και αποτελεσματικές δημόσιες σχέσεις του και την άψογη εμφάνιση της επαγγελματικής εικόνας του.

Ενδιαφέρομαι για…

Το όνομά σας

Το email σας

Σύντομη περιγραφή εργασίας