Η BRIGHT MEDIA είναι αποτέλεσμα Σύμπραξης δυο γνωστών για την ποιότητα της εργασίας τους εταιρειών, με πολύχρονη εμπειρία και συνεχή δραστηριότητα στο χώρο του Design και των Media και όπλα τους τη γνώση, την έντονη και πολυποίκιλη επαγγελματική δράση, τη φρεσκάδα της σκέψης και τη συνεχή ανανέωση και αναζήτηση του καινούριου. Η BRIGHT MEDIA αποτελεί την ένωση δύο ήδη συνεργαζόμενων εταιρειών τα 10 τελευταία χρόνια, της BRIGHTIDEAS (Design&Printing Agency) και της TOPMEDIA (Advertising&Media Agency).

Κύρια αντικείμενά της είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και η ΠΡOΩΘΗΣΗ μέσων επικοινωνίας για σύγχρονες επιχειρήσεις, η παροχή υπηρεσιών ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ και IMAGE MAKING, καθώς και η ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ και ΕΚΔΟΣΗ έντυπων υλικών.

Πρόκειται για μια διαφημιστική – εκδοτική εταιρεία που ευελπιστεί να καλύψει τα υπάρχοντα κενά στο χώρο της Διαφήμισης, των Δημοσίων Σχέσεων και των Εκδόσεων παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη βελτίωση της εικόνας του εκάστοτε διαφημιζομένου και την εταιρική του ανάπτυξη μέσα από εξατομικευμένο πακέτο συμβουλών και προτάσεων.

Οι 4 βασικοί τομείς δραστηριότητας της BRIGHT MEDIA, όπως περιγράφονται εν συντομία είναι: DESIGNMEDIAPRINTWEB

Οι αρχές μας

ΣΤΟΧΟΣ της BRIGHT MEDIA είναι να υποστηρίζει τους επιχειρηματίες που αναζητούν έναν αφοσιωμένο δημιουργικό συνεργάτη και να τους προωθεί σε υψηλότερα επαγγελματικά επίπεδα. Να βρίσκεται δίπλα τους με νέες ιδέες, αποτελεσματικές ενέργειες και πίστη στο όραμά τους! Άλλωστε το motto της είναι ότι δεν αναζητά πελάτες, αλλά συνεργάτες.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ της BRIGHT MEDIA είναι ότι η συνεργασία οδηγεί στην επιτυχία! Ακούει προσεκτικά τις ανάγκες και τους στόχους του επιχειρηματία, καταγράφει τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε project, ερευνά όλες τις σχετικές παραμέτρους και τέλος προτείνει λύσεις και υλοποιεί. Πάντα σε συνεργασία με τον άμεσα ενδιαφερόμενο-διαφημιζόμενο και με την εμπειρία των εξειδικευμένων στελεχών της. 

Το όραμά μας

Να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ειλικρινείς και ανθρώπινες επαγγελματικές συνεργασίες με επαγγελματίες που επιδιώκουν την πρόοδό τους μέσα από ενέργειες που θα αντιπροσωπεύουν το ήθος και το ύφος της εταιρικής τους υπόστασης. Έτσι είναι βέβαιο ότι στο τέλος το κάθε παραγώμενο έργο θα απολαμβάνει της εκτίμησης και αποδοχής του κοινού τους. Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο κέρδος για εμάς!

Γιατί να μας επιλέξετε…

Νοιαζόμαστε ειλικρινά
για την εξέλιξή σας

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι η πρόοδός σας. Δημιουργούμε στοχευμένες ενέργειες επικοινωνίας και προώθησης για να λύνουν προβλήματα και να φέρνουν αποτελέσματα!

Ζούμε - Ερευνούμε Καινοτομούμε

Μέσα από την καθημερινή ενασχόλισή μας με σύγχρονες επιχειρήσεις και συνεργάτες «πιάνουμε» τον παλμό της εποχής μεταφράζοντάς τον σε ΙΔΕΕΣ που ξεχωρίζουν!

Εργαζόμαστε
με πάθος

Η δημιουργία επικοινωνίας είναι η αγάπη μας! Γι’ αυτό δεν κουραζόμαστε μέχρι να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μέχρι να μπορούμε να… κοιμηθούμε ήσυχοι για το «Mission Accomplished«