Στο τρίτο σκέλος της δραστηριότητάς της, τις Εκδόσεις και Εκτυπώσεις, η BRIGHT MEDIA αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη παραγωγή (μετάφραση, επιμέλεια, σελιδοποίηση, εκτύπωση, βιβλιοδεσία) και την προώθηση βιβλίων, εφημερίδων, περιοδικών και άλλων εντύπων (εταιρικών, κλαδικών, συνδρομητικών κλπ.) για επιχειρήσεις, εκδότες και στο ευρύ κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η BRIGHT MEDIA επανδρώνεται από έμπειρους επαγγελματίες (γραφίστες, παραγωγούς διαφήμισης, δημοσιογράφους) με αισθητή, πολύχρονη παρουσία στο χώρο των Μ.Μ.Ε. γενικότερα, καθώς και από αξιόλογους και αναγνωρισμένους συνεργάτες (τυπογράφους, φωτογράφους, στυλίστες, πρακτορεία μοντέλων, hairstylists, make-up artists, location editors, κ.λπ.) με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Σχετικά με την ευθύνη της παραγωγής, η BRIGHT MEDIA έρχεται να λύσει το απαιτητικό –τις περισσότερες φορές– όσο και δύσκολο έργο της τελικής εκτύπωσης των εργασιών με το δίπτυχο Εξειδικευμένοι Συνεργάτες – Εκτυπωτικό Μάνατζμεντ.

Με αυτήν τη λύση διαχειρίζεται όλο τον όγκο των εκτυπωτικών εργασιών που απαιτούν επιμέλεια, παρακολούθηση της πορείας παραγωγής και ορθολογική κοστολόγηση για value for money παραγωγές. Γι’ αυτό έχει επιλέξει να συνεργάζεται με τα πιο κατάλληλα εργαστήρια και εκτυπωτικές μονάδες βάσει της πολύχρονης εμπειρίας των στελεχών της σε όλο το φάσμα της εκτυπωτικής διαδικασίας (digital και offset printing, large format printing, μεταξοτυπία, φλεξογραφία, μεταλλοτυπία, letterpress, επιγραφοποιΐα).  Έτσι όσοι την εμπιστευθούν είναι σίγουρο ότι θα βρουν τις καλύτερες λύσεις γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα, αφού οι τιμές θα είναι πάντοτε προσιτές, από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς!

Τέλος, θα φροντίσει να οργανώσει την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση των υλικών στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε. Ακόμα, εφόσον χρειαστεί, θα οργανώσει τη διανομή, χειροδιανομή ή αποστολή κάθε εντύπου, flyer ή αφίσας με εγγυημένα εξωτερικά συνεργεία.

Ενδιαφέρομαι για…

Το όνομά σας

Το email σας

Σύντομη περιγραφή εργασίας